EAN:  9789000371686
Publicatiedatum:   11-03-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  173 mm
Breedte:  237 mm
Dikte:  12 mm
Gewicht:  496 gr
Aantal bladzijden:  128

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Janneke Schotveld (1974) debuteerde in 2007 met 'Villa Fien', dat bekroond werd met de Hotze de Roos-prijs. Jannekes boeken zijn vooral geschreven voor kinderen van zeven jaar en ouder en zitten vol humor en fantasie. In 2017 schreef Janneke het Kinderboekenweekgeschenk 'Kattensoep' en recent verschenen haar lovend onthaalde sprookjesbundels 'De kikkerbilletjes van de koning' en 'Het kattenmannetje'.

De zolderkinderen van Superjuffie-auteur Janneke Schotveld  

Milo woont samen met zijn zusje Daantje in Het Koekoeksnest, een groot huis op een oud landgoed. Het is het fijnste huis van de hele wereld. Boven hem woont Lina en op de derde verdieping wonen Tim en Tijmen, een tweeling die zo op elkaar lijkt dat ze soms zélf niet meer weten wie wie is. De zolder van het huis is van de kinderen: ze spelen er altijd en het is hun absolute lievelingsplek.
Op een dag overlijdt tante Mimi, de officiële eigenaar van het landgoed. Iedereen denkt dat Milo’s moeder alles zal erven, maar er blijkt nóg iemand aanspraak te maken op de erfenis: een verre neef komt zijn erfdeel opeisen en neemt zijn intrek op de zolder van Het Koekoeksnest. En dat laten de zolderkinderen niet zomaar op zich zitten!

De zolderkinderen is een grappig en spannend verhaal van de schrijfster van Superjuffie!, met hartverwarmende illustraties van Annet Schaap. Om voor te lezen vanaf zeven jaar en zelf te lezen vanaf negen jaar. 

‘De zolderkinderen begint grappig en gezellig, maar wordt langzaamaan ook behoorlijk spannend!’ Leesfeest.nl

‘Een vrolijk en spannend verhaal, waarin vriendschap een heel belangrijke rol speelt. De uiteenlopende karakters van de personages maken er een boeiend avontuur van.’ Pluizuit.be

p>

  EAN: 9789000371686
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   11-03-2020
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 173 mm
  Breedte: 237 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 496 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 128
  Keywords:   familie;grappig;janneke schotveld;kinderboekenweekgeschenk;kinderjury;spannend;superjuffie;vlag en wimpel;voorlezen;vrienden;zelf lezen;zolder