EAN:  9789000367818
Publicatiedatum:   09-09-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  304

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Voordat Jenny McLachlan schrijfster werd, was ze hoofd Engels op een middelbare school. Als ze niet aan het nadenken is over verhalen of aan het schrijven is, is ze aan het fietsen of hardlopen aan de Engelse kust.

Wat als je ontdekt dat je fantasiewereld echt blijkt te bestaan?

Het land van Raas is een fantasievol avontuur vol magie, humor en spanning in de sfeer van Narnia en Peter Pan. Met illustraties!

Toen Arthur en Roos klein waren, waren ze de helden in het land van Raas, een denkbeeldige wereld waarin ze terechtkwamen door in het opklapbed te klimmen op de zolder van hun opa. In Raas wemelde het van de dingen waar ze dol op waren: zeemeerminnen, ninjatovenaars en avontuur. Maar ook dingen waar ze bang voor waren, waaronder een bijzonder griezelige vogelverschrikker.
Inmiddels is de tweeling elf jaar en Raas is slechts een herinnering. Arthur en Roos spelen nu niet meer samen; Roos is te cool en Arthur is verwikkeld in zijn zorgen over school. Maar wanneer hij opa helpt de zolder op te ruimen, is Arthur geschokt als opa in het opklapbed wordt getrokken en verdwijnt. Maakt hij een grapje? Of is Raas... echt?

'Ik schreef Het land van Raas om kinderen terug te brengen naar de wereld van hun verbeelding. Het is een plek waar alles mogelijk is en zij de helden zijn.' Jenny McLachlan

  EAN: 9789000367818
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Vertaler:  Sandra C. Hessels
  Publicatiedatum:   09-09-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 149 mm
  Breedte: 224 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 585 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 304
  Keywords:   avontuur;familie;fantasie;met illustraties;narnia;opa;parallelle wereld;peter pan;spanning;vriendschap