EAN:  9789000366941
Publicatiedatum:   12-06-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  176 mm
Breedte:  238 mm
Dikte:  18 mm
Gewicht:  414 gr
Aantal bladzijden:  128

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Elvis & Jones is een spannend verhaal over twee stoere kinderen en een oude misdaad, met een mooie bijrol voor de stad Amsterdam!

Jeroen van Koningsbrugge is acteur, zanger en regisseur. Hij werd bekend met het improvisatieprogramma De Lama’s, maakt samen met Dennis van de Ven het satirische tv-programma Draadstaal en de misdaadserie Smeris. Hij is als team captain te zien in Ik hou van Holland en speelde hoofdrollen in de films Riphagen, De Surprise en Schone handen. Jeroen is getrouwd met Marie-Claire Witlox en samen met haar schreef hij het kinderboek Elvis & Jones.

Het sprankelende debuut van acteurskoppel Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox

Elvis en Jones wonen in een oud huis in het centrum van Amsterdam. Hun vader is rechercheur bij de politie en hun moeder is kunstschilder. Op een dag vinden ze een roestig oud doosje op zolder. Daarin zit een brief, die in 1967 is geschreven door een meisje genaamd Hannah. Op de dag van haar verhuizing heeft ze een speurtocht gemaakt voor de kinderen die na haar in haar geliefde huis zullen komen wonen. Voor Elvis en Jones dus!

Broer en zus aarzelen geen moment en besluiten de aanwijzingen uit de brief op te volgen, ook al vindt Elvis het best spannend om ’s nachts bij volle maan zijn kamer uit te sluipen en moet Jones steeds héél nodig plassen als ze nerveus is. Het is het begin van een spannende zoektocht die leidt naar een stokoude misdaad die hun vader nodig moet oplossen...

Elvis & Jones is een spannend verhaal over twee stoere kinderen en een oude misdaad, met een mooie bijrol voor de stad Amsterdam!

  EAN: 9789000366941
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   12-06-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 176 mm
  Breedte: 238 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 414 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 128
  Keywords:   acteur;amsterdam;comedian;detective;draadstaal;elvis;geillustreerd;grachtengordel amsterdam;ik hou van holland;jeroen van koningsbrugge;jones;koningsbrugge;lama's;marie-claire witlox;misdaad;mysterie;regisseur;samen lezen;scenarioschrijver;smeris;speurtocht;vanaf 6 jaar;vanaf 7 jaar;voorleesboek;witlox