Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Geheimen Van De Shetlandeilanden


Frans | 22-01-2024 |

9782220000025

Hardback


€ 29,95

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Het Pakket Geheimen van de Shetlandeilanden bevat Deel 1, 2 en 3 van de serie.  

De erfenis – deel 1
Loni Ford is een rijzende ster die carrière maakt bij een grote investeringsmaatschappij in Washington DC. Ondanks haar grote succes houden vragen over haar identiteit haar bezig. Sinds haar kindertijd is ze wees en groeide ze op bij haar grootouders. Ondanks haar liefde voor opa en oma is ze nieuwsgierig naar haar roots. Ze voelt zich niet compleet. Plotseling valt er een brief van een Schotse advocaat op de deurmat. 

De cottage – deel 2
Als Loni Ford wordt geïnformeerd dat zij onroerend goed op de Shetlandeilanden heeft geërfd, lacht ze inwendig.Ze denkt eraan om het te verkopen om er maar van af te zijn. Maar als ze op Whales Reef aankomt, is ze helemaal overweldigd. De Cottage overtreft haar stoutste verwachtingen, maar ze is ook onder de indruk van David Tulloch, de man van wie de meeste mensen op het eiland denken dat hij de rechtmatige erfgenaam is... 

Het erfgoed – deel 3
De onverwachte erfenis van een aanzienlijk onroerend goed die Loni Ford heeft geërfd - om nog maar te zwijgen over een titel – heeft grote opschudding veroorzaakt in het rustige vissersdorpje Whales Reef op de Shetlandeilanden. Hoe kan het leven ooit hetzelfde zijn met een buitenstaander - en dan nog wel een vrouw - die zo'n centrale rol speelt in het leven van deze traditionele gemeenschap? Maar het is niet alleen de lokale bevolking die grote twijfels heeft over de huidige situatie. Loni had dit zelf in haar wildste dromen nooit gedacht en twijfelt of ze de erfenis wel moet aanvaarden.

Details

ISBN :9782220000025
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Cbc 't Gulden Boek B.v.
Publicatiedatum :  22-01-2024
Uitvoering :Hardback
Taal :Frans
Voorraad : Bestelbaar