You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.


29 MEI | BOEKENWEEK 2021 - TWEESTRIJD | Met een spannende uitdaging!

Vanaf 29 mei gaan we weer cadeaus uitdelen: het Boekenweekgeschenk! (En natuurlijk is ook het essay van Roxane van Iperen te koop voor slechts €3,75.)
Maar het leukste nieuws is dat we tijdens deze Boekenweek al onze klanten uitdagen om zich door ons te laten verrassen door mee te doen met HalloBOEK! Live!

Dat werkt zo:

  1. Je komt tijdens de Boekenweek (29 mei t/m 5 juni) langs in de winkel
  2. en je vertelt aan onze Boekverkoopers wat je leesvoorkeuren zijn.
  3. Dan... 'laat je het los'!
  4. Wij kiezen vervolgens een mooi boek voor je uit en pakken het voor je in.
  5. Je ontdekt thuis pas welk boek je hebt gekocht, op het moment dat je er klaar voor bent om minimaal een uur (en 't liefst langer) te lezen.
  6. Dan ga je op een comfortabel plekje met iets lekkers erbij op avontuur in een boek dat je misschien nooit zelf gekozen zou hebben.
  7. Wij gaan er vanuit (daar doen wij bij het uitkiezen van een titel onze uiterste best voor) dat je daar goed van zult genieten.


Waarom deze actie? Zodat wij jouw tweestrijd voeren!
We proberen elk jaar acties & activiteiten te organiseren die passen bij het thema van de Boekenweek. Dit jaar is dat thema Tweestrijd.
Tijdens onze Boekenweekbrainstorm moesten we gelijk denken aan de tweestrijd waar jullie hoogstwaarschijnlijk in zullen staan, wanneer jullie tijdens de Boekenweek een boek komen uitzoeken.
Want vanwege de combinatie van de boekengolf (de vele - vanwege Corona - uitgestelde boeken die nu allemaal tegelijk uitkomen)
en het feit dat jullie lange tijd niet normaal in de boekhandel hebben kunnen snuffelen, liggen er nu simpelweg te veel interessante nieuwe titels op jullie te wachten!
Grote kans dus dat er bij het kopen van een boek een interne tweestrijd zal ontstaan. Of misschien zelfs drie-, vier- of negenstrijd!
Met HalloBOEK! Live! bieden wij aan om die strijd vóór je te voeren!

Durft u/durf jij het aan? Kom dan tijdens de Boekenweek naar onze winkel en laat je verrassen!