You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789493095687
Publicatiedatum:   04-08-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands

  Bestelbaar

Een voetbalshirt is meer dan een kledingstuk: het is een verhaal over de voetballer, en over de club en zijn historie die altijd heroïsche overwinningen en pijnlijke nederlagen bevat. Een shirt is de tastbare vorm van liefde voor het voetbal, en een shirt gedragen bij een historische wedstrijd is een stoffelijke herinnering aan een unieke gebeurtenis. De collectie wedstrijd-gedragen voetbalshirts van David Endt omvat niet alleen een halve eeuw rijke voetbalhistorie, maar is ook van een verrassende diversiteit, nationaal en internationaal. Eigenlijk zouden deze shirts, mét hun verhaal, in het Rijksmuseum moeten hangen, en misschien gebeurt dat ook nog eens… David Endt was van 1997 tot 2013 teammanager van het eerste elftal van Ajax. De bedenker van de bijnaam ‘Godenzonen’ schreef vele boeken over zijn hartstochtelijke liefde, voetbal, waarbinnen het blauw-zwart van FC Internazionale een ereplaats inneemt. Momenteel is hij spelers-agent met zijn eigen bedrijf Atlanta Sportsmanagement.

Een voetbalshirt is meer dan een kledingstuk: het is een verhaal over de voetballer, en over de club en zijn historie die altijd heroïsche overwinningen en pijnlijke nederlagen bevat.

David Endt was van 1997 tot 2013 teammanager van het eerste elftal van Ajax. De bedenker van de bijnaam ‘Godenzonen’ schreef vele boeken over zijn hartstochtelijke liefde, voetbal, waarbinnen het blauw-zwart van FC Internazionale een ereplaats inneemt. Momenteel is hij spelers-agent met zijn eigen bedrijf Atlanta Sportsmanagement.

  EAN: 9789493095687
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Brandt
  Publicatiedatum:   04-08-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 206 mm
  Breedte: 256 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 772 gr
  Voorraad:  Bestelbaar