You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789401616621
Publicatiedatum:   04-05-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  304

  Bestelbaar

De COVID-pandemie is nog niet voorbij, maar toch vraagt de hele wereld zich af: wat nu? Hoe kunnen we een nieuwe pandemie voorkomen, waarbij opnieuw miljoenen mensen overlijden en de wereldeconomie onder gigantische druk komt te staan? Is het eigenlijk wel reëel om te hopen dat de wereld weer hetzelfde wordt als vóór 2020?

Het antwoord van Bill Gates is ja. In het verrassend optimistische boek Hoe we de volgende pandemie voorkomen beschrijft hij helder en overtuigend wat de wereld zou moeten leren van COVID-19 en wat we zelf kunnen doen om een soortgelijke ramp voortaan te voorkomen. Met hulp van de beste wetenschappers ter wereld en op basis van zijn eigen ervaring in het bestrijden van dodelijke ziekten beschrijft hij hoe virussen werken, hoe we beter kunnen worden in het zo vroeg mogelijk opsporen ervan en hoe verschillende landen én de private sector samen moeten werken om deze en andere besmettelijke ziekten – zelfs de griep – voor eens en altijd uit te roeien.

Hoe we de volgende pandemie voorkomen is een krachtige en uiterst belangrijke oproep tot actie van een van de grootste denkers van onze tijd.

In Hoe we de volgende pandemie voorkomen beschrijft Bill Gates op optimistische wijze welke lessen we uit de coronapandemie moeten trekken en hoe we een volgende crisis kunnen voorkomen.

Bill Gates is technoloog, business leader en filantroop. In 1975 richtte hij Microsoft op, samen met zijn jeugdvriend Paul Allen. Tegenwoordig is hij de co-voorzitter van de Bill & Melinda Gates Foundation, waarmee hij al twintig jaar werkt aan mondiale gezondheids- en ontwikkelingskwesties, zoals pandemiepreventie, het uitroeien van ziekten en problemen op het gebied van water, sanitaire voorzieningen en hygiëne. Hij heeft drie kinderen.

  EAN: 9789401616621
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Frank van der Knoop - Janet Limonard
  Publicatiedatum:   04-05-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 142 mm
  Breedte: 218 mm
  Dikte: 26 mm
  Gewicht: 420 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 304