You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789401615341
Publicatiedatum:   24-08-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Bestelbaar

De biografie Ernst is een ode aan het veelbewogen leven van Ernst Daniël Smid, verteld door hemzelf en opgetekend door Enno de Witt. Nog nooit eerder was Smid zo open: naast geestige anekdotes vertelt hij openhartig en zonder schroom over zijn woelige privéleven. Over de eenzame kanten van succes en het leven met de ziekte van Parkinson, maar ook over zijn huwelijk met zijn jeugdliefde, dat op de klippen liep. Over zijn werk in een zorginstelling. Zijn tweede huwelijk, met ballerina Roos, die jong aan kanker overleed. Het rusteloze leven in het theater. Zijn toewijding aan klassieke muziek. De vriendschappen en de vetes. Zijn financiële problemen. Over de twijfels en de faalangst die hij altijd met zich heeft meegedragen.

Ernst schetst op aangrijpende en onvergetelijke wijze een uniek zelfportret, waarbij hij zichzelf niet spaart, maar waarin hoop en humor altijd centraal staan.

Ernst maakt diepe indruk.’ – AD

‘Parkinson overviel hem sluipenderwijs, schrijft hij in zijn ontroerend openhartige autobiografie Ernst.’ – Margriet

In de eerlijke, openhartige en ontroerende biografie Ernst vertelt Ernst Daniël Smid aan Enno de Witt zijn eigen verhaal. Een uniek en aangrijpend zelfportret waarin hoop en humor centraal staan.

Ernst Daniël Smid (1953) is operazanger, musicalster en presentator. Tijdens het schrijven wordt hij bijgestaan door Enno de Witt, onder meer bekend van zijn samenwerking met bestsellerauteur Frank Krake (Menthol, De laatste getuige, Hannelore).

  EAN: 9789401615341
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Publicatiedatum:   24-08-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 437 gr
  Voorraad:  Bestelbaar