Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

De bijbel van de Nederlandse keuken


Nederlands | 12-10-2020 | 496 pages

9789048847341

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 33,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!

Tekst achterflap

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Biografie

Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma's. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder Comfort food, I love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food - waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.

Details

ISBN :9789048847341
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  12-10-2020
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :162 mm
Dikte :45 mm
Gewicht :1231 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :496