Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Wildbijbel


Nederlands | 12-08-2021 | 464 pages

9789048844845

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 34,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar




Tekst achterflap

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
Heldere stap-voor-stapfoto's
Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild

Biografie

Peter Klosse is eigenaar van Hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie. Klosse benadert de begrippen smaak en proeven op een wetenschappelijke manier. Hij publiceerde meerdere boeken en ontwikkelde het moderne smaakdenken dat inmiddels overal wordt toegepast. Klosse heeft dit boek gemaakt met medewerking van de chefs Theus de Kok en Peter Paul van den Breemen.

Details

ISBN :9789048844845
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  12-08-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :162 mm
Dikte :44 mm
Gewicht :1177 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :464