Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Pastabijbel


Nederlands | 20-01-2022 | 448 pages

9789048836901

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 34,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

Alles wat je wilt weten over pasta

Tekst achterflap

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Biografie

Roberta Pagnier (1979) maakte kennis met de Italiaanse keuken via haar Italiaanse moeder. Ze kreeg de smaak te pakken en kookt Italiaans aan de hand van herinneringen aan het smaakvolle eten van haar familie. Ze heeft altijd in de culinaire wereld gewerkt: ze maakte kookvideo's voor Het Parool en is een vaste chef bij 24Kitchen en in Carlo's TV Café op RTL4. Bovenal is Roberta dol op pasta!

Details

ISBN :9789048836901
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  20-01-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :162 mm
Dikte :42 mm
Gewicht :1144 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :448
Keywords :  pasta italië eten recepten kookbijbel