Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

500 oosterse gerechten


Nederlands | 09-10-2019 | 288 pages

9789048302673

Hardback


€ 10,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar




Tekst achterflap

De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse culinaire cultuur een uitgebalanceerd palet van smaken, gekenmerkt door verfijning en een kunstzinnige presentatie. Dit boek bevat de 500 heerlijkste Oosterse recepten, die u meenemen op een culinaire reis door Azië. En passant leert u allerlei technieken en authentieke Oosterse keukentrucjes.

- Een inleidend gedeelte geeft informatie over de basisbeginselen van het fusionkoken en laat zien hoe de Oosterse keuken zich heeft ontwikkeld.
- Laat u inspireren door deze 500 heerlijke recepten die de passie voor eten en koken weerspiegelen die in heel Azië terug te vinden is.
- U vindt hier recepten voor verschillende momenten en gelegenheden, van tussendoortjes, salades en lichte lunches tot uitgebreide diners, feestelijke hapjes en nog veel meer.
- In deze uitgebreide verzameling zijn recepten opgenomen uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië.

Details

ISBN :9789048302673
Auteur: 
Uitgever :Veltman Uitgevers B.V.
Vertaler : Anna Penta
Publicatiedatum :  09-10-2019
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :158 mm
Breedte :158 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :584 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :288