EAN:  9789047625858
Publicatiedatum:   15-06-2018
Uitvoering:  Audio / Luisterboek
Taal:   Nederlands

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Sam en Julia gaan op bezoek bij Opa Zeeman in de haven.Daar is van alles te ontdekken en te doen want het is havenweek en ze gaan ook nog picknicken.

Sam en Julia gaan op bezoek bij Opa Zeeman in de haven. Daar is van alles te ontdekken en te doen, want het is havenweek. Tijdens de havenweek komen er boten uit verre streken de oogst afleveren. Om dat te vieren wordt er in de haven een heuse bootjesrace georganiseerd. Ome Jan (die alles kan) leert Sam en Julia hoe ze zelf een boot kunnen bouwen van oude flessen en planken. Sam en Julia gaan samen met de drieling op pad.Ze hebben hun kar ingepakt met lekkernijen want ze gaan picknicken! Maar hoe kom je met een kar de trappen af? Gelukkig kent Julia een sluiproute. Onderweg leren ze nieuwe muizen kennen die graag met het vijftal meedoen. Boordevol muziek en geluidseffecten!

Zoals de voorgaande delen wordt dit luisterboek voorgelezen door Dieuwertje Blok en zit het boordevol muziek en geluidseffecten!

  EAN: 9789047625858
  Auteur: 
  Uitgever: Rubinstein Publishing BV
  Publicatiedatum:   15-06-2018
  Uitvoering: Audio / Luisterboek
  Taal: Nederlands
  Voorraad: Beschikbaar
  Collection:   Het Muizenhuis
  Keywords:   allard bovenberg;bootjesrace;boten;dieuwertje blok;havens;havenweek;julia;laden;lekkernijen;muizenhuis;oogst;opa;picknicken;pieremegoggel;sam;schaapman;scheepvaartmuseum;varen;zeeman;zomer