You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789046828359
Publicatiedatum:   24-08-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  304

  Bestelbaar

Het ultieme handboek voor wensouders die niet zomaar een kind kunnen krijgen, o.a. gezien bij Jinek en in Ouders van Nu, Zin Magazine, Kek Mama, Elegance en Flair

Als je kinderwens niet op de 'traditionele' manier kan worden vervuld - omdat je bijvoorbeeld single, onvruchtbaar, homo, lesbisch of transgender bent - heb je verschillende mogelijkheden. Dit boek helpt je bij jouw persoonlijke zoektocht naar de gezinsvorm die het best bij je past. Welke opties heb je en wat betekent je keuze voor jou én je kind?

Over intentioneel co- en meerouderschap, solomoeders, onbekende en bekende sperma- en eiceldonoren, draagmoederschap, genderdivers ouderschap, adoptie en andere vormen van niet-traditioneel ouderschap.

- Met praktische tips en vragenlijsten
- Inclusief bijdragen van wetenschappers, juristen, counselors en andere experts
- En bovenal: boordevol eerlijke ervaringsverhalen van ouders én kinderen

'Er zijn steeds meer alleenstaanden, vrouwenstellen, mannenstellen die een kinderwens hebben. Dit boek geeft naast tips en informatie een diversiteit aan persoonlijke verhalen. Het gaat over liefde, liefde voor kinderen en een kinderwens die universeel is' - Vera Bergkamp, voorzitter van de Tweede Kamer

Mirella van Markus (Author)
SBS6-presentator en documentairemaker Mirella van Markus weet uit eigen ervaring dat het vormen van een niet-traditioneel gezin gepaard gaat met allerlei keuzes en dilemma's. Ze is getrouwd met Claudia en samen hebben zij twee dochters. Over haar eigen zoektocht maakte ze de NTR-documentaire Wij willen ook een kind (2014). Voor LINDA.nl portretteerde ze eerder verschillende moderne families.

Jorinde Benner (Author)
Journalist/auteur Jorinde Benner schrijft voor diverse media, waaronder Mezza/AD en Kek Mama en is eindredacteur van LINDA.nl. Ze is alleenstaand moeder van twee puberzonen.

  EAN: 9789046828359
  Auteur: 
  Uitgever: Fontaine Uitgevers
  Publicatiedatum:   24-08-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 156 mm
  Breedte: 230 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 586 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 304