Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Ik wil gewoon mijn moeder terug


Nederlands | 20-06-2024 | 200 pagina's

9789045050577

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Een persoonlijk, ontroerend en hartverscheurend verhaal over hoe polarisatie een familie uiteendrijft. Komen ze weer samen?

Tekst achterflap

Toen Marthe Walter de eerste nacht in haar nieuwe huis sliep, kwam het besef: mijn moeder weet niet meer waar ik woon. Al een halfjaar hadden ze elkaar niet gesproken. Wat begon met een woordenwisseling over fakenews liep op tot een splijtend conflict over autonomie, geo-engineering en corrupte politici.

Wat als je allebei in een andere werkelijkheid gelooft? Kan je elkaar dan nog vinden? Wereldwijd worden talloze families en vriendengroepen verscheurd door polarisatie. Opgeklopt door de media en algoritmes vertrouwen mensen die van elkaar hielden elkaar opeens niet meer. In dit boek vertelt Marthe openhartig over hoe de politiek haar familie binnensloop. Hoe de gesprekken opeens over chemtrails en vaccinaties gingen, hoe gezelligheid werd ingeruild voor vervreemding en bovenal hoe ze een van de belangrijkste personen in haar leven kwijtraakte: haar moeder.

Met een onbevangen blik onderzoekt ze hoe het zover heeft kunnen komen. Kunnen Marthe en haar moeder de band weer herstellen?

Recensie/Quote

'[In Ik wil gewoon mijn moeder terug] beschrijft ze [Marthe] openhartig, soepel en helder hoe zij en Trudy [haar moeder] sinds corona uit elkaar zijn gedreven en hoe pijnlijk dat was.'

Biografie

MARTHE WALTER is schrijver, spreker en coach. Met haar Auteur Academie begeleidt ze aspirant-auteurs om werk te maken van hun ideeën. Eerder schreef ze onder andere Wat een baas, over zelfstandig ondernemerschap. Marthe gelooft dat inspiratie de beste motivatie is en deelt daarom verhalen over de Lessen die ze in haar leven leert, ook de moeilijke.

Details

EAN :9789045050577
Auteur: 
Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatie datum :  20-06-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :211 mm
Breedte :136 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :242 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :200