You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789026624865
Publicatiedatum:   22-06-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  256

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Een verhaal met inbraak, spionage, bijzondere huisdieren en nieuwe uitvindingen. Een ontmoeting met een in de lucht bungelende jongen verandert het leven van de jonge zakkenroller Ekster voorgoed. De jongen en zijn familie, de Montgolfiers, zijn erop gebrand de eerste luchtballonvaarders in de geschiedenis te worden! Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn kapers op de kust: ook in Engeland zijn mensen druk bezig met het uitvinden van een luchtballon. Lukt het Pierre en Ekster om de eerste te zijn? Een fantastisch avontuur vol spionnen, ongehoorzame huisdieren en een ontmoeting met de koning van Frankrijk en zijn vrouw Marie-Antoinette.

‘Wolkenjagers’ van Emma Carroll is het spannende, waargebeurde verhaal over de eerste ballonvaart dat zich afspeelt in het Frankrijk van 1783.

Emma Carroll gaf jarenlang Engels op de middelbare school. Ze schrijft nu fulltime kinderboeken, en woont in Somerset met haar echtgenoot en haar Jack Russel terriërs. Eerder verscheen van haar ‘Geheimen van de vuurtoren’, dat werd genomineerd voor de Drentse Kinderjury.

  EAN: 9789026624865
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   22-06-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 388 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 256