You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789026158957
Publicatiedatum:   02-08-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  144

  Bestelbaar

De Cock wordt opgeschrikt door de dood van de jonge tennisspeler Daniël Sanders, die vermoord is aangetroffen in een sportschool op de Wallen. Deze Daniël blijkt een talentvolle speler te zijn geweest, die na zijn jonge jaren op de Amsterdamse tennisclub GSM, meedraaide in het harde profcircus. Tijdens het onderzoek blijkt deze vriendelijke jongen echter ook een duistere kant te hebben, en naarmate het onderzoek vordert ontdekken De Cock en Vledder dat de tennisprof onderdeel lijkt te zijn van een sinister spel...

Rechercheur De Cock van bureau Warmoesstraat in Amsterdam onderzoekt de dood van een tennisspeler en ontdekt de donkere kanten van de tenniswereld.

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks, waarvan alle delen leverbaar zijn als boek en als e-book. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de De Cock-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

  EAN: 9789026158957
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   02-08-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 130 mm
  Breedte: 200 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 206 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 144
  Collection:   Baantjer