Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
ISBN:  9789025776213
Publicatiedatum:   25-05-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  36

  Bestelbaar

Soms is het juist heel erg leuk om een beetje anders te zijn. Daar komt Laila achter in 'Laila het lieveheersbeestje' van Bas Kleinhout. Bas Kleinhout is designer, artdirector en illustrator, en 'Laila het lieveheersbeestje' is zijn debuut. Het is niet alleen grappig en hartverwarmend, maar heeft ook een mooie boodschap over creativiteit en mogen zijn wie je bent. Ook als dat iedere dag iets anders is. Met eenvoudige vormen in aardse kleuren en felrood weet hij een ontzettend sprekend personage neer te zetten. Kleine Laila leert veel over zichzelf en als lezer zul je haar direct in je hart sluiten.

Als je aan lieveheersbeestjes denkt, dan denk je aan stippen. Soms heel veel, soms maar twee, maar ze hebben ze altijd. Laila is niet zoals de andere lieveheersbeestjes: ze heeft niet één stip. Ze denkt dat ze zich pas een echt lieveheersbeestje zal voelen als ze stippen heeft, dus tekent ze ze op haar schild met bessensap. Maar die stippen verdwijnen met de regen. Al haar harde werk is weg en Laila geeft het op, tot ze een mestkever ontmoet. Bij elke beweging verandert de kleur van zijn schild: paars, groen, blauw... Nooit is hij precies hetzelfde. Dat brengt Laila op een idee. Wie zegt dat ze met dat bessensap altijd maar dezelfde stippen moet maken?

Bij het verhaal staan prachtige, sfeervolle tekeningen. Je ziet meteen hoe Laila zich beweegt tussen de andere lieveheersbeestje en hoe zij zich voelt. Eenvoud en kleurgebruik zeggen genoeg.
Laila het lieveheersbeestje, we zijn blij dat ze er is.

  ISBN: 9789025776213
  Auteur: 
  Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  Publicatiedatum:   25-05-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 288 mm
  Breedte: 208 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 366 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 36