You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.The Lemon Kitchen Sicilië

Eenvoudige Siciliaanse recepten

EAN:  9789024594696
Publicatiedatum:   07-04-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  160

  Bestelbaar

The Lemon Kitchen Sicilië laat je proeven van de veelzijdigste keuken van Italië. Met 65 heerlijke, mediterrane recepten brengt Jadis de Siciliaanse keuken bij jou in huis. Jadis reisde het eiland rond, op zoek naar authentieke recepten en eerlijke, pure producten. Ontdek traditionele en nieuwe methodes voor verspillingsvrij koken waarmee je de verrassendste gerechten maakt. Dit boek is een persoonlijk reisverslag van Jadis, boordevol smaakvolle recepten uit deze unieke Italiaanse regio.

Dit boek is het vervolg op het succesvolle The Lemon Kitchen kookboek. De hoofdrol is wederom weggelegd voor de biologische citroen – het wonderingrediënt voor in de keuken. Maak het verfrissende citrusjam-trio, crunchy pasta met courgette en broodkruim, feestelijke antipasti en de klassieker melanzane di parmigiano. Jadis’ recepten zijn duurzaam, eenvoudig en bovenal rijk van smaak. Kortom, food for the soul.

Eerder verschenen: The Lemon Kitchen kookboek

Jadis Schreuder is terug met nieuwe en heerlijke gerechten, en dit keer reis je met The Lemon Kitchen naar Sicilië; hét citroeneiland.

  EAN: 9789024594696
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   07-04-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 177 mm
  Breedte: 247 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 697 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 160