You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.De Zwarte Wolvin

Een drijvend lijk in Madrid. Een vermoorde maffioso in Marbella. Een race tegen de klok voor detectives Antonia Scott en Jon Gutiérrez.

EAN:  9789022595497
Publicatiedatum:   05-04-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  400

  Bestelbaar

Zeven maanden nadat Antonia Scott en Jon Gutiérrez hun vorige zaak hebben afgerond, tre ffen ze elkaar aan de oever van de rivier de Manzanares. In de rivier, die dwars door Madrid loopt, is een drijvend lijk aangetro ffen. Antonia concludeert dat het slachto ffer van grote hoogte in de rivier is terechtgekomen. Is ze van een brug gesprongen, of geduwd?

Terwijl Jon en Antonia zich opmaken om de zaak tot op de bodem uit te zoeken, belt Mentor hen met de boodschap dat ze onmiddellijk naar Marbella moeten afreizen. Ze moeten koste wat het kost Lola Moreno opsporen, de vrouw van een beruchte Russische maffioso die diezelfde ochtend dood is aangetro ffen. Mentor vermoedt dat Lola waardevolle informatie kan verscha ffen over de maffia in Spanje. Het enige probleem? Sinds de moord op haar man is Lola verdwenen. En Antonia en Jon blijken niet de enigen die naar haar op zoek zijn.

In de pers

‘Deze politieroman is hard en rauw, het regent lijken en de steden Bilbao, Marbella en Madrid komen er prachtig in tot leven. Filmisch geschreven, vol details en verwijzingen naar speelfilms, series en muziek.’ VN Detective & Thrillergids

‘IJzersterk duo in een originele nieuwe reeks.’ Het Parool

‘Eersteklas vermaak, die dik vijfhonderd bladzijden lees je in één ruk uit.’ De Limburger

‘Het personage Antonia Scott is het beste wat de internationale thrillerwereld in jaren is overkomen.’ ABC

De Rode Koningin stelt een nieuwe gouden standaard voor thrillers.’ USA Today

Juan Gómez-Jurado is een van de grootste thrillerauteurs van Spanje. Met zijn Antonia Scott-trilogie veroverde hij de bestsellerlijsten en de harten van vele lezers en critici. Wereldwijd gingen miljoenen boeken van zijn hand over de toonbank en zijn werk verscheen in meer dan veertig landen. Naast schrijver is Gómez-Jurado ook een populaire podcasthost en mediapersoonlijkheid.

  EAN: 9789022595497
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Jos Kockelkoren
  Publicatiedatum:   05-04-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 152 mm
  Breedte: 232 mm
  Dikte: 38 mm
  Gewicht: 681 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 400
  Collection:   Antonia Scott
  Keywords:   detective;madrid;maffia;moord;sterke vrouw