Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

De souk


Nederlands | 19-05-2021 | 512 pages

9789000378227

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 49,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar




Tekst achterflap

Het beste van de Libanese keuken

De Souk, het beste van de Libanese keuken is met meer dan 500 authentieke en traditionele recepten hét standaardwerk over de meest verfijnde keuken. De recepten zijn makkelijk thuis zelf te maken. Met een mix van heerlijke smaken, fantastische geuren en verse ingrediënten.

De Libanese keuken is als een kleurige, geurige markt, als een souk. Deze melting pot van het Midden-Oosten en Europa staat bekend als de meest verfijnde van de Arabische keukens, met zijn mix van heerlijke smaken, fantastische geuren en verse ingrediënten.

De 500 originele gerechten laten je verschillende culinaire culturen ervaren, met zowel traditionele als hedendaagse recepten uit het cosmopolitische Beiroet. Van lichte mezze en salades, tot smaakvolle hoofdgerechten en desserts. Bekende favorieten, als hummus, fattoush, tabouleh en baba ganoush, en inspirerende verrassingen maken De souk een must voor iedereen die in deze Arabische keuken zelf op ontdekkingstocht wil gaan.

De Libanese Salma Hage is chef-kok en auteur van diverse kookboeken. Haar grootmoeder en moeder hebben haar de finesses van de Libanese keuken geleerd zoals die van generatie op generatie worden overgedragen.

Biografie

De Libanese Salma Hage is chef-kok en auteur van diverse kookboeken. Ze groeide op in Mazraat Al Toufah in de bergen van de Kadishavallei in Noord-Libanon. Van haar familie leerde ze de finesses van de Libanese keuken, zoals die van generatie op generatie worden overgedragen.

Details

ISBN :9789000378227
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  19-05-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :278 mm
Breedte :188 mm
Dikte :50 mm
Gewicht :1857 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :512
Keywords :  arabisch;arabische keuken;authentiek;baklava;falafel;gevarieerd;hoe maak je;hummus;kookboek;lamstoof;libanees;libanese keuken;midden-oosten;recepten;wereldchef