You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789000376346
Publicatiedatum:   27-08-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  80

  Bestelbaar

Grappige fabels van Janneke Schotveld voor lezers vanaf 6 jaar!

In deze vrolijke verhalenbundel komt een bonte stoet bosdieren voorbij, die allemaal zo hun eigen lesje leren. De haas heeft heel veel vrienden op Fabelbabbel, maar waar zijn ze als hij ziek wordt? Mag je liegen om je liefje voor je te winnen? Hebben de mieren het gedaan? En is het waar wat ze zeggen: heeft de eekhoorn écht een ei gelegd?

De eekhoorn legt een ei is een geestige, lichtvoetige verzameling verhalen over echte vrienden, over anders-zijn, vrijheid, ijdelheid, roddel en achterklap en over madeliefjes. Met schitterende illustraties van Noëlle Smit.

Janneke Schotveld (1974) debuteerde in 2007 met 'Villa Fien', dat bekroond werd met de Hotze de Roos-prijs. Jannekes boeken zijn vooral geschreven voor kinderen van zeven jaar en ouder en zitten vol humor en fantasie. In 2017 schreef Janneke het Kinderboekenweekgeschenk 'Kattensoep' en recent verschenen haar lovend onthaalde verhalenbundels 'De kikkerbilletjes van de koning en andere sprookjes', 'Het kattenmannetje' en 'Avonturen van de dappere ridster'.

  EAN: 9789000376346
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   27-08-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 217 mm
  Breedte: 269 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 470 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 80
  Keywords:   dappere ridster;dieren;fabels;grappig;grappige verhalen;janneke schotveld;kattenmannetje;kikkerbilletjes van de koning;korte verhalen;noëlle smit;superjuffie;vlag en wimpel;voorleesboek;voorlezen vanaf 6 jaar;zelf lezen vanaf 8 jaar