EAN:  9789000375325
Publicatiedatum:   11-11-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  64

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Jacques Vriens (1946) wilde als kind toneelspeler, schrijver of schoolmeester worden. Hij werd het uiteindelijk allemaal. Tegenwoordig staat hij niet meer voor de klas, maar toneelspelen en schrijven doet hij nog altijd graag. Vriens is onder meer bekend van zijn verhalen over Tommie en Lotje, zijn schoolromans, zijn historische boeken, de series over De Bende van de Korenwolf en De Kinderen van het Kattenpleintje. Hij heeft veel prijzen in de wacht gesleept, zoals meerdere Griffels, de Archeon Thea Beckmanprijs en de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Zijn boeken Achtste-groepers huilen niet en Oorlogsgeheimen zijn verfilmd en alle twee bekroond met een Gouden Kalf. Van Tien torens diep werd een tv-serie gemaakt. In de afgelopen 40 jaar werden ruim 4 miljoen boeken van Jacques Vriens verkocht. Jacques Vriens woont in Limburg met zijn vrouw Thérèse. Samen hebben ze twee zoons en drie kleinkinderen.

Spannende weken in aanloop naar Pakjesavond!

Het is midden in de nacht en iedereen slaapt. Papa, mama, Lieke en Sam. Overal in huis is het donker, behalve bij Lieke op de kamer, want daar schijnt de maan naar binnen. Lieke wordt er wakker van en kan niet meer in slaap komen. Ze denkt aan Sinterklaas. Morgen komt hij aan met de stoomboot. Morgen zal Lieke hem zien, van zo dichtbij dat ze hem een hand kan geven. Zou Lieke dat durven? Voor Sam en Lieke breekt een spannende tijd aan, met schoen zetten, verlanglijstjes maken en veel sinterklaasliedjes zingen!

Dag Sinterklaasje van meesterverteller Jacques Vriens is een ware klassieker en is bijna veertig jaar na verschijning nog even herkenbaar en aansprekend voor kleuters van nu. Deze geheel herziene editie met nieuwe illustraties van Marja Meijer kan weer generaties mee!

  EAN: 9789000375325
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   11-11-2020
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 177 mm
  Breedte: 237 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 318 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 64
  Keywords:   4 december;5 december;cadeau;cadeautjes;intocht;klassieker;pakjesavond;piet;pieten;rituelen;sinterklaas;sinterklaaskado;stoomboot