EAN:  9789000370634
Publicatiedatum:   04-03-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  151 mm
Breedte:  223 mm
Dikte:  37 mm
Gewicht:  644 gr
Aantal bladzijden:  344

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Splinter Chabot is programmamaker, politieke junkie en rasoptimist. David Bowie en Prince zijn zijn voorbeelden; vrijgevochten individuen die voor Splinter het leven lieten dansen. Splinter is onder andere bekend van het programma SPLINTER, in de politiek en als tafelheer bij DWDD.

CONFETTIREGEN – Splinter Chabot en de durf om jezelf te worden

CONFETTIREGEN is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Als in een sprookjeswereld. Eenmaal op school komt hij erachter dat zijn enthousiasme volgens sommigen gekooid moet worden, dat sommige kleren alleen voor meisjes bestemd zijn en dat verliefdheid ingewikkelder is dan een hartje tekenen.

Aan de hand van drie bepalende ontmoetingen in zijn jeugd, komt Wobie steeds meer over zichzelf te weten. Naarmate hij ouder wordt ontdekt hij langzaam maar zeker dat hij anders is dan zijn broers, anders dan zijn meeste klasgenoten, anders dan wie hij dacht te zijn. Anders dan wie hij wilde zijn. Langzaam sluipt er een grijze mist in zijn leven, en begint hij iets te ontdekken dat eerst genegeerd, vervolgens gevreesd, maar uiteindelijk gevierd wordt. Dit boek is een dagboek van die worsteling en die zoektocht.

CONFETTIREGEN is niet alleen een geweldig verhaal om te lezen maar ook een belangrijk boek dat verschillende generaties herkenning zal geven en verschillende generaties zal raken.

  EAN: 9789000370634
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   04-03-2020
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 151 mm
  Breedte: 223 mm
  Dikte: 37 mm
  Gewicht: 644 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 344
  Keywords:   bart chabot;den haag;dwdd;homoseksueel;individu;jovd;liberalisme;matthijs van nieuwkerk;nrc;parool;politiek;roman;sebastiaan chabot;vrijheid;ya;young adult