Bier in de keuken

Recepten met bier & de lekkerste bieren bij je gerecht

EAN:  9789000366569
Publicatiedatum:   01-01-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  198 mm
Breedte:  256 mm
Dikte:  27 mm
Gewicht:  976 gr
Aantal bladzijden:  224

 Leverbaar

Een gouden combinatie: bier ín en bíj je eten.

Bier is ontzettend populair! Het schap in de supermarkt is de laatste jaren enorm gegroeid. Ook in restaurants wordt de bierkaart steeds uitgebreider en is het op veel plaatsen volledig geaccepteerd om bier in plaats van wijn bij je maaltijd te bestellen. In Bier in de keuken combineert bierexpert Melissa Cole twee van haar passies: heerlijke brouwsels en zalig voedsel. Aan de hand van 70 recepten gidst zij de lezer door de wereld van koken met bier: hoe voeg je bier toe aan je gerecht? En welk bier smaakt vervolgens het lekkerste bij je culinaire creatie? Melissa beschrijft het verhaal achter de combinatie bier en eten. Hoe combineer je eten en bier het beste? Welke items zijn handig in je voorraadkast? En dan snel over naar de praktijk: in de hoofdstukken So simple, Some effort, Show off en Say Cheese! geeft zij verrassende veelzijdige recepten, leuke weetjes en informatie over de te gebruiken biersoorten (altijd meerdere opties mogelijk).Van stoofpotjes tot chocoladetoetjes (met kriekbier!), van appelkruimeltaart tot pasta met krab en garnalen, van kebab tot asperges met luchtige hollandaisesaus. En daarbij besteed ze extra veel aandacht aan recepten met Nederlandse en Belgische bieren.

Melissa Cole is een prijswinnende, toonaangevende beer en food-expert in het Verenigd Koninkrijk. Als zij geen bierwedstrijden jureert in Rio of in Amsterdam, brouwt zij bieren met gerespecteerde brouwers zoals Odell en Thornbridge. Ze is veelgevraagd adviseur bij restaurants met een bierkaart.

  EAN: 9789000366569
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   01-01-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 198 mm
  Breedte: 256 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 976 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 224
  Keywords:   belgische bieren;bier bij het eten;bier en eten;bier en kaas;combinaties;desserts;hoofdgerecht;internationale keuken;koken met bier;pairing;simpele gerechten;smaak;soepen;visgerechten;vleesgerechten;voorgerecht