25 APRIL | Lezing Arthur Brand | De paarden van Hitler

De paarden van Hitler is een ongelooflijk spannend, waargebeurd verhaal dat wereldnieuws werd.
Over geheime diensten, oud-nazi’s, neonazi’s en heel veel geld...

Tijdens een bezoek aan zijn oude leermeester krijgt kunstdetective Arthur Brand een foto te zien van de paarden van Hitler.
De metershoge beelden van Hitlers favoriete beeldhouwers, die hij rond zijn machtscentrum in Berlijn, de Nieuwe Rijkskanselarij, had laten plaatsen.
Ze worden te koop aangeboden. Maar die wereldberoemde beelden waren toch in de Slag om Berlijn verloren gegaan? Dit moeten vervalsingen zijn.

Brand ontdekt echter dat dit niet het geval is en gaat als een ware detective op onderzoek uit. HIj probeert te achterhalen waar de beelden de afgelopen zeventig jaar bleven,
wie ze in handen had en wie ze nu voor veel geld op de zwarte markt wil verkopen. Tijdens zijn spannende zoektocht ontmoet hij kopstukken van criminele organisaties,
oud-nazi’s, oud-KGB’ers, neonazi’s, louche figuren en Oost-Duitse ex-politie – ze blijken er allemaal mee te maken te hebben.
Uiteindelijk zorgt Brand voor grote opschudding wanneer hij deze kunstschatten van Hitler na 70 jaar alsnog vindt en samen met de Duitse politie, confisqueert.

Tijdens de lezing zal Arthur Brand uitgebreid vertellen over zijn zoektocht.
Uiteraard is er aan het eind mogelijkheid tot het stellen van vragen en kunt u het boek door Arthur laten signeren tijdens een gezellige nakletsborrel.

We heten u, mede namens Arthur Brand, van harte welkom!

De Boekverkoopers van Riemer & Walinga

Lezing Arthur Brand | De paarden van Hitler

Inloop
19:30
Start 19:45
Toegang    
€8,50
Reserveren           Geef u hier op voor deze lezing!
Boek De paarden van Hitler